11 Травня 2019
Новини

Могилевська ошелешила еротичним відео, показавши голі сідниці

Могилевська ошелешила еротичним відео, показавши голі сідниці

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка показала струнку фігуру на відпочинку, зважилася на більш відверті кадри з відпустки в Єгипті.

Зірка здивувала пікантними кадрами, засвітивши оголені сідниці. Спокусливі фото і відео 43-річна Наталя опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На них співачка грайливо позує в чорній білизні, трохи прикриваючись завісою, передають «Факти».

Спокусливі фото Наталя супроводила постом, в якому розповіла про перевтілення і поділилася своїм досвідом.

«Я змогла схуднути і народитися заново тільки після того, як пробачила свої недосконалості. Полюбила всі свої таланти з вдячністю до Всесвіту, який мене ними обдарував», – написала під знімками та відео Могилевська і запросила на свій майстер-клас, в якому говоритиме про любов до себе.


Таке відверте відео стало великою несподіванкою для її шанувальників. Адже раніше Наталя завжди була стриманою і не публікувала настільки відверті кадри. Прихильники співачки буквально приголомшені неочікуваною витівкою Могилевської. У коментарях вони відзначили сміливість артистки та її струнку фігуру.

«Це дуже красиво і сексуально», «Яка Ви неймовірно жіночна і красива дівчина», «Ви шикарно виглядаєте!», «Наталю, браво! Шикарна фігура!», «Щодня ??усе красивіша і красивіша. Відео просто відпад!», «Наталія, Ви – приклад для наслідування! Маєте чудовий вигляд!», «Наташо, як сексуально виглядаєш! Надихає!» – пишуть у коментарях.

Але знайшлися і такі, хто вважає пост Могилевської божевіллям. «Світ божеволіє. Пані Наталю, ви чудова співачка, чудова людина, і це ваші основні переваги, але аж ніяк не гола дупа», «Блін, ну навіщо це, адже всі знають, що у вас талант, ви розумниця і красуня. Гузна показують ті, кому показати просто нічого», «Це вже було зайве, Наташо», «Сподіваюся, це не стане постійною рубрикою тепер», «Розчарування», – обурюються здивовані підписники.

Сама ж Наталія вважає, що «в будь-якому віці можна виглядати прекрасно, головне – бажання і праця». Навіть на відпочинку вона стежить за своєю формою: щодня займається танцями і робить пробіжки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, наталя могилевська, Відео
В тему