8 Травня 2019
Новини

ЗМІ: Вакарчук «дозрів» іти на вибори і днями представить команду

ЗМІ: Вакарчук «дозрів» іти на вибори і днями представить команду

Український співак готується представити сформовану команду, з якою піде на парламентські вибори.

Український співак, фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук іде на парламентські вибори. Про це, посилаючись на інсайдера, повідомляють «Факти ICTV».

Журналісти інформаційної програми на телеканалі ICTV із власних джерел дізналися, що вже 16 травня Вакарчук нарешті оголосить про свій похід у політику та презентує свою команду. Місце та час зустрічі поки що невідомі.

Прес-служба гурту «Океан Ельзи» цю інформацію не спростовує, але і не підтверджує. Тим часом політолог Олександр Антонюк переконаний, що шанс подолати 5-відсотковий прохідний бар’єр, встановлений чинним виборчим законодавством для партій, у команди Вакарчука є. Наразі ж у соцопитуваннях лідирує політсила новообраного президента Володимира Зеленського «Слуга народу».

«Враховуючи, що в цій виборчій кампанії буде домінувати емоційний, а не раціональний складник, шанси Вакарчука я б не відкидав. В Україні вже сформоване електоральне ядро ліберального типу. Воно потребує політичної сили, нових лідерів, нових сенсів і змістів, а також правильної нової комунікації», – вважає політолог Антонюк.

Відзначимо, Вакарчук уже давно у спілкуванні з пресою натякає на своє політичне майбутнє. Журналісти не втомлюються ставити це запитання, а співак щоразу відповідає неоднозначно, тримаючи інтригу. Втім, чи не перетримає він інтригу, як це було на президентських виборах?

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, святослав вакарчук, вибори 2019
В тему