8 Травня 2019
Новини

Розбив дороге авто: Макс Барських потрапив у ДТП

Розбив дороге авто: Макс Барських потрапив у ДТП

Відомий співак Макс Барських потрапив у ДТП у США.

Інцидент трапився вчора, 7 травня, в Лос-Анджелесі, де останні півроку артист записує новий альбом. Виконавець повідомив, що «з ним все добре», – пише Телеканал новин «24».

Про аварію 29-річний Макс Барських сповістив у своєму Instagram. На світлині можна побачити, як бампер його автомобіля вщент розбито. Представники виконавця повідомляють, що життя Барських врятували ремені безпеки – він був пристебнутий і їхав на помірній швидкості. Після зіткнення з іншим автомобілем музикант відбувся дрібними ударами і подряпинами, але через задимлення машини йому не відразу вдалося покинути салон. Наразі життю співака нічого не загрожує.

«Я забуваю цінувати кожен момент свого життя. Сьогодні, перебуваючи на межі, я зрозумів, як це важливо. Будьте уважні і цінуйте все, що маєте, і всіх, хто навколо», – залишив філософські роздуми співак після ДТП на сторінці.

Він наголосив, щоб його фанати «обов'язково пристібалися ременями безпеки, адже це може врятує ваше життя». У підсумку Барських додав, що з ним все добре і що фанатам не варто хвилюватись.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, макс барських, дтп
В тему