8 Травня 2019
Новини

Розетки, пуфи, примірочні: яким буде новий формат відділень «Нової Пошти»

Розетки, пуфи, примірочні: яким буде новий формат відділень «Нової Пошти»

На київському відділенні №285 компанія «Нова Пошта» буде тестувати нововведення, які планує скоро запустити по всій Україні.

Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

Серед змін в порівнянні з традиційними пунктами, які будуть в новому відділенні, можна виділити:

Зона самообслуговування. У клієнтів «Нової Пошти» буде можливість самостійно упакувати і оформити товар. Також вони зможуть вибрати необхідну упаковку, створити експрес-накладну в мобільному додатку, надрукувати наклейку і залишити посилку в зоні drop-off. Тобто клієнтам більше не потрібно буде стояти в чергах і взаємодіяти з оператором компанії.

Зона drop-off. Клієнти зможуть оформити посилку ще до того, як прийдуть до відділення. На місці вже потрібно буде тільки залишити її в відведеній зоні, а оператор вже самостійно її забере.

Зона експрес-видачі посилки. У клієнтів буде можливість оплачувати посилки в режимі онлайн і забирати їх в спеціальних зонах. У чергах стояти також не доведеться.

Поділ клієнтських зон. Для відправників і одержувачів - для клієнтів, які не захочуть самостійно оформляти посилку, якість обслуговування буде покращено, що дозволить скоротити час на даний процес.

Зона огляду посилки. У цій зоні буде примірочна з дзеркалом, щоб клієнти змогли приміряти відразу куплені речі. Також будуть пуфи і розетки, де ви зможете перевірити роботу придбаних гаджетів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, нова пошта
В тему