7 Травня 2019
Новини

Екс-регіонал Шуфрич похизувався фото з відпочинку в окупованому Криму

Екс-регіонал Шуфрич похизувався фото з відпочинку в окупованому Криму

Нардеп Нестор Шуфрич, «виходець» із Партії регіонів та Опоблоку, у соцмережах похвалився, що з’їздив на відпочинок до окупованого Криму.

Народний обранець Нестор Шуфрич розповів, як мотнув разом із дружиною в окупований Крим на Великодні свята. Про це передає Newsmakers із посиланням на прес-службу народного депутата України.

«На травневі свята Нестор Шуфрич вирішив зробити коханій дружині подарунок – романтичну автомобільну подорож до Криму. Практично прямо з Києво-Печерської лаври – з пасочкою і писанками, освяченими Блаженнійшим Митрополитом Онуфрієм, – вони виїхали в нашу Ялту, де і провели першу частину вихідних. Переїхали через Чонгар. Нашу частину проїхали за 15 хвилин в один бік і за 12 хвилин назад. На іншому боці прочекали огляд три з половиною і дві години відповідно», – повідомила прес-служба Шуфрича.

«Зізнаюся, за три дні в Криму серце стискалося не раз. Адже тут минули дні мого дитинства з мамою, татом і старшим братом і моєї юності! В Ялті люди впізнавали, посміхалися, віталися. Настрій у людей святковий, хоча в декого очі трохи сумні. Дорогою додому на заправці і в кафе теж впізнавали – підходили, розмовляли, вітали з перемогою Зеленського і раділи, що час Порошенка минув!» – розповів Шуфрич.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, крим
В тему

Останні матеріали