7 Травня 2019
Новини

На Рівненщині чоловік кулаком забив жінку до смерті

На Рівненщині чоловік кулаком забив жінку до смерті

На Рівненщині чоловік кулаком забив до смерті свою співмешканку.

Про це повідомила прес-служба поліції області.

Зі слів правоохоронців, про смерть своєї родички повідомив 38-річний житель села Хрінники. Встановлюючи причини смерті жінки, поліцейські з'ясувати  причетність до трагедії її співмешканця.

«Слідчо-оперативну групу, яка прибула на місце події, 42-річний господар запевняв, що цивільну дружину не бив і не знає, чому вона померла.  Втім, зі слів сусідів, чоловік часто піднімав руку на господиню», - йдеться у повідомленні.

Однак лікарі засвідчили, що смерть жінки настала внаслідок стиснення, набухання головного мозку, травматичної субдуральної гематоми, закритої внутрішньочерепної травми, спричиненої тупим предметом.

Тож 42–річний житель села Хрінники зізнався, що два дні тому між співмешканцями виникла чергова сварка, під час якої він двічі вдарив рукою жінці по голові. Спочатку вона почувалася добре, але через добу померла.

«Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту», — повідомив заступник начальника Демидівського відділення поліції, начальник слідчого відділення Іван Хмарук. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від семи до десяти років. Встановлено, що чоловік до кримінальної відповідальності не притягався. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, смерть, поліція, рівне, бійка
В тему