3 Травня 2019
Новини

Булінг в четвертому класі: батьків учнів оштрафували

Булінг в четвертому класі: батьків учнів оштрафували

В Києві батьків учнів четвертого класу оштрафували за знущання їхніх дітей над однокласником.

Про це повідомили в поліції столиці.

Як стало відомо, діти цькували та принижували свого однокласника.

«До Оболонського управління поліції із заявою звернулись батьки учня четвертого класу. Вони повідомили, що двоє однокласників знущаються з їхнього сина: принизливо жартують, ображають, вчиняють бійки та псують шкільні речі. Через це хлопчик категорично відмовлявся ходити у школу», - йдеться у повідомленні.

Працівники сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції відвідали школу, в якій навчаються діти, та провели розмову з учасниками конфлікту та їхніми однокласниками.

Правоохоронці встановили, що знущання тривали протягом чотирьох місяців. Враховуючи всі обставини, поліцейські склали два адміністративні протоколи на батьків винуватців.

Оболонський суд міста Києва притягнув до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 173-4 (Булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення батьків неповнолітніх кривдників та призначив їм штраф у розмірі 850 гривень.

Ми писали про шокуючий випадок булінгу на Волині. Так, у Ковельському районі старшокласниця на камеру лупцювала меншу дівчинку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, булінг, штрафи, київ, школа
В тему