26 Квітня 2019
Новини

Повідомили, якою буде погода на початок травня

Повідомили, якою буде погода на початок травня

Травень в Україні почнеться з дощів. 

Про це  повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

«1 травня часом дощі, місцями грози. Температура вночі 5-11°, на півночі Лівобережжя місцями 2-4° тепла; вдень 10-16°, на півдні країни до 21°. З 2 по 6 травня коливання температури: вночі переважно 1-7° тепла (в Україні, крім південної частини, на поверхні грунту імовірні заморозки), 4-5 травня 4-10° тепла; вдень 12-18°, 4 травня на більшій частині території України, 5 травня на півдні та сході країни 17-23°», - повідомили синоптики. 

Завтра у західних, вдень і в північних областях, в наступні дві доби на більшій частині території країни короткочасні дощі, місцями грози, на Закарпатті та Прикарпатті 28-29 квітня значні дощі.

Ми писали, що Страстний тиждень порадує українців потеплінням без опадів та сильних вітрів.

Нагадаємо, що у східних, західних областях 27 квітня і місцями в північних та Вінницькій областях невеликі короткочасні дощі, окремі грози; на решті території без опадів.

На Великдень, за попередніми прогнозами, в ніч місцями пройдуть дощі і грози. Також погода зіпсується в західних областях України, вдень 28 квітня буде періодично дощитиме, а вологість і хмарність поширяться на Житомирську, Вінницьку та Київську області. У західних областях вдень 28 квітня похолодає на 3-6 градусів. На решті території України у неділю ще побуде тепла погода.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, прогноз погоди, опади, україна, погода
В тему