23 Квітня 2019
Новини

В НАБУ проходять обшуки

В НАБУ проходять обшуки
Державне бюро розслідувань проводить обшуки в Національному антикорупційному бюро.
 
Обшуки проходять у справі про розкрадання державних коштів в оборонній сфері та отримання хабарів щодо закриття цієї справи, - повідомила прес-секретар Генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

«ДБР оцінює бездіяльність керівництва НАБУ після отримання матеріалів Військової прокуратури та нереагування на відомості, що містилися в направлених документах. Також перевіряється інформація про позаслужбові стосунки керівництва НАБУ із третіми особами, які можуть свідчити про навмисне нерозслідування кримінального провадження по розкраданням в «Укроборонпромі», зокрема через ТОВ «Отпимумспецдеталь», — повідомила Сарган.

За словами речниці прокурора, зараз проходить виїмка документів, які можуть свідчити про бездіяльність керівництва НАБУ у справі про розкрадання в «Укроборонпромі».

Нагадаємо, програма «Наші гроші з Денисом Бігусом» випустила розслідування, у якому йдеться, що син заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони Олега Гладковського — Ігор є учасником схем з розкрадання в оборонному комплексі України. Олег Гладковський, своєю чергою, є близьким другом президента Петра Порошенка. За даними розслідувачів, керівництво концерну Укроборонпром знало про шахрайські оборудки й давало на них згоду.
 
 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, набу, обшуки, дбр
В тему