23 Квітня 2019
Новини

Курт Волкер: Зеленський хоче «прямого діалогу» з Путіним щодо Донбасу

Курт Волкер: Зеленський хоче «прямого діалогу» з Путіним щодо Донбасу

Спецпреставник Держдепу США з питань України вже в курсі, як кандидат-переможець планує вертати землі, загарбані Росією.

Спецпредставник США з питань України Курт Волкер назвав «правильною річчю» бажання Володимира Зеленського, який переміг у другому турі виборів Президента України, вести прямі переговори із главою РФ Володимиром Путіним. Про це Волкер заявив в ефірі програми NewsHour, передає РБК-Украина.

Коментуючи підхід переможця президентської гонки до розв’язання питання Донбасу, Курт Волкер зазначив: «Він (Зеленський. – Ред.) твердо підтримує суверенітет і територіальну цілісність України. Він хоче повернути землі. Відступати від цього він не збирається… Я думаю, що його бажання вести прямі переговори з Путіним – це правильна річ, непогана річ».

Тим часом політтехнолог Олексій Голубоцький вважає, що Зеленському не варто розраховувати на розмову із вождем Кремля, бо зустрітися із главою держави-агресора у новообраного керманича України вийде тільки в тому разі, якщо на це охоту матиме сам Путін.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, курт волкер, володимир путін
В тему

Останні матеріали