19 Квітня 2019
Новини

Після перемоги на виборах Янукович подарував Манафорту ікру за $40 тис

Після перемоги на виборах Янукович подарував Манафорту ікру за $40 тис

Екс-президент України Віктор Янукович у 2010 після перемоги на виборах подарував своєму колишньому раднику Полу Манафорту велику банку чорної ікри вартістю приблизно $30-40 тис.

Факт такого щедрого подарунка Януковича американському політтехнологу несподівано відкрився у доповіді спецпрокурора США Роберта Мюллера про втручання Росії у вибори 2016 року – про це пишуть Факти.

У розділі про співпрацю Манафорта з російським розвідником Костянтином Килимником наводиться цитата з їхнього листування, де йдеться про зустріч Манафорта з Януковичем у 2016 році.

Килимник написав Манафорту, що зустрічався з «хлопцем, який подарував тобі найбільшу банку чорної ікри кілька років тому». Тим «хлопцем» був Янукович.

За словами Манафорта, у 2010 році Янукович влаштував святковий обід з нагоди перемоги на президентських виборах. Саме тоді він отримав від нього у подарунок банку чорної ікри, вартість якої складає приблизно $30-40 тис.

До речі, після публікації доповіді, яка підтвердила відсутність змови Дональда Трампа з РФ на виборах в 2016 році, американський президент розмістив у Twitter картинку в стилі серіалу Гра престолів з підписом Гру закінчено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, віктор янукович, пол манафорт, Курйози
В тему