12 Квітня 2019
Новини

«Це набуває недобрих ознак», — Тимошенко про телефонні «дебати» кандидатів в президенти

«Це набуває недобрих ознак»,  — Тимошенко про телефонні «дебати» кандидатів в президенти
Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко прокоментувала діалог Петра Порошенка та Володимира Зеленського на телеканалі «1+1».
 
Свої міркування вона виклала у соцмережах.

Вона зазначила, що побачила в діалозі кандидатів «руйнацію статусу посади президента» та «приниження української держави».

Тимошенко додала, що її складно запідозрити в підтримці одного з кандидатів, утім «коли Володимир Зеленський кинув слухавку, майже в обличчя чинному президенту», вона побачила — «який це стрес для Порошенка».

Політикиня порадила Порошенку не ставати частиною чужого шоу й тримати президентську планку, а Зеленському — берегти гідність і честь президентської посади, якщо він хоче її обійняти.

«Давайте з честю вийдемо з цієї конкурентної, загостреної боротьби, яка вже набуває не дуже добрих ознак», — сказала Тимошенко.

Нагадаємо, 11 квітня Порошенко прийшов в ефір програми «Право на владу» на 1+1 та запросив Володимира Зеленського на дебати. Однак шоумен кинув слухавку під час першої публічної розмови з президентом.

Гендиректор «1+1» заявив, що телеканал подасть до суду на президента Петра Порошенка після того, як він виступив в ефірі програми «Право на владу», куди його начебто не запрошували, а також «за минулі звинувачення на адресу каналу».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Таблоїд, дебати, юлія тимошенко, вибори
В тему

Останні матеріали