12 Квітня 2019
Новини

У Львові затриманий погрожував кинутися з вікна поліції

У Львові затриманий погрожував кинутися з вікна поліції

Учора, 11 квітня, близько 17:30, у Сихівському відділі поліції чоловік погрожував, що вистрибне з вікна.

За даними відділу комунікації поліції у Львівській області, під час проведення слідчих дій 28-річний тернополянин вискочив на підвіконня та вимагав приїзду журналістів, ідеться на сайті міста Львова.

Із чоловіком розмовляли правоохоронці, які таки переконали його зійти з підвіконника та продовжили бесіду з ним уже в кабінеті.

У поліції розповіли, що мешканець Тернополя вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та крадіжки. Зокрема, 28-річний чоловік може бути причетним до пограбування перехожого на проспекті Червоної Калини у Львові, яке сталось уночі 10 квітня. Правопорушник погрожував 33-річному львів’янину та відібрав у нього гроші й інші дорогоцінні речі. Сумарна вартість вкраденого становила близько 60 тисяч гривень.

Із цього приводу тернополянина запросили у відділ поліції для свідчень, проте під час розмови з правоохоронцями чоловік вскочив на підвіконня. У поліції припускають, що такими діями він намагався уникнути відповідальності.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 КК України – грабіж. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, поліція
В тему