8 Квітня 2019
Новини

Прокурор-хабарник видав сховок боєприпасів з ООС (фото, відео)

Прокурор-хабарник видав сховок боєприпасів з ООС (фото, відео)

Прокурор Білгород-Дністровської місцевої прокуратури, який був затриманий вчора за підозрою в отриманні хабара в розмірі 10 тисяч доларів, вивів оперативників на схованку з величезним арсеналом зброї.

Про це на спільній прес-конференції розповіли глави регіональних силових відомств: прокуратури, СБУ і управління захисту економіки Нацполіціі.

За словами прокурора області Олега Жученко, затриманий прокурор «покривав» банду квартирних шахраїв і робив все можливе, щоб вони вийшли на свободу.

«Дев'ять з десяти учасників ОЗГ перебувають під вартою, ватажок вийшов по амністії в 2014 році. Затриманий за хабар допомагав залишилися за гратами вийти на свободу і повернути конфісковане майно і кошти. Оперативникам вдалося вийти на склад зброї, яке члени ОЗГ якраз хотіли переховати», - розповів Жученко.

У приміщеннях, що належать учасникам банди, знайшли 12 гранат Ф-1, 17 гранат РГД-5, тротилові шашки, сім реактивних протитанкових гранат РГД-22, вісім тротилових шашок, електродетонатори, підстовбурний гранатомет і так далі.

Начальник УСБУ в Одеській області Олександр Довженко додав, що, швидше за все, боєприпаси надійшли із зони Операції об'єднаних сил.

«Все в маслі, таке відчуття, що тільки з ящиків, - сказав генерал. - Вже найближчим часом ми встановимо, де його списали. Швидше за все, це зона ООС, там це найлегше зробити ".

Прокурора затримали співробітники обласного управління захисту економіки. Це сталося на одній з вулиць Одеси після отримання всієї суми неправомірної вигоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, кримінал, зброя, хабар, арешт, прокуратура, одеса
В тему

Останні матеріали