8 Квітня 2019
Новини

Жінку арештували за гнівні коментарі під дописами колишнього

Жінку арештували за гнівні коментарі під дописами колишнього

Британці загрожує до двох років в’язниці або великий штраф.

У Дубаї поліція затримала матір-одиначку з Великої Британії через коментарі у Facebook трирічної давності, передає «Фокус».

Жінці загрожує до двох років тюремного ув’язнення за кілька гнівних коментарів, які вона залишила під постом колишнього чоловіка. Так, Лалех Шахравеш прожила 18 років в ОАЕ із чоловіком і дочкою, але після того, як пара розлучилася, жінка з дитиною переїхали назад у Лондон, а її екс-чоловік залишився на території ОАЕ.

З поста в соцмережі свого «екса», британка дізналася, що він знову одружився, і залишила гнівний коментар із цього приводу: «Сподіваюся, ти опинишся в землі, ідіоте. Чорт забирай. Ти кинув мене заради цієї кобили».

Через якийсь час жінка з дочкою були змушені повернутися в Дубаї на похорон того самого екс-чоловіка, який помер від серцевого нападу. В аеропорту її затримала поліція, на підставі заяви, зробленої останньою дружиною покійного.

Відповідно до законів ОАЕ про кіберзлочинність, людина може бути кинута у в’язницю або оштрафована за наклепницькі заяви в соціальних мережах. Так, британці загрожують тюрма або штраф у розмірі 50 тис. фунтів, навіть незважаючи на те, що гнівні коментарі вона строчила з Великої Британії в 2016 році.

На момент арешту Шахравеш була зі своєю 14-річною дочкою, якій пізніше довелося самостійно полетіти додому. Сама ж затримана все ще перебуває в Дубаї, в очікуванні вироку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, соцмережі
В тему