5 Квітня 2019
Новини

Герой нашого часу: патрульний стрибнув з мосту, щоб врятувати людину

Герой нашого часу: патрульний стрибнув з мосту, щоб врятувати людину

Патрульний на Закарпатті Тимур Курак стрибнув з мосту, щоб врятувати людину в річці.

Про вчинок інспектора роти тактико-оперативного реагування розповів начальник Управління патрульної поліції в Закарпатській області Юрій Марценишин на своїй сторінці у Facebook.

«Інспектор роти тактико-оперативного реагування Тимур Курак, ідучи транспортним мостом, помітив, що у річці пливе тіло людини, ймовірно, без ознак життя. У цей час, Тимур йшов містом у справах перебуваючи на вихідному. Не гаючи ні хвилини часу, патрульний кинувся у воду й витяг постраждалого на берег. На щастя, чоловік дихав»,  - повідомив начальник патрульної поліції.

Патрульний не вагався, коли побачив тіло в річці, а відразу почав діяти. Стрибувши з мосту, він врятував ледь живого чоловіка і витягнув його на берег.

«Тимур усвідомлював, що важлива кожна секунда, адже людина, яка лежить перед ним, має явні ознаки переохолодження. Він надав чоловікові необхідну домедичну допомогу, закутав у термоковдру (яку привезли колеги-патрульні) й поклав у стабільне бокове положення», - йдеться у дописі.

Свідками цього героїчного вчинку стали звичайні перехожі. котрі викликали швидку для потерпілого і допомогли патрульному. Його відвага нікого не залишила байдужим, адже він свідомо ризикував своїм життя заради незнайомої йому людини.

«Пишаємося тобою, колего, та дякуємо, що пам'ятаєш про свій обов'язок за будь-яких обставин! Ще одне врятоване життя!», - написав начальник патрульної поліції.

Швидка відвезла постраждалого до міської лікарні. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, герой, патрульна поліція, закарпаття
В тему

Останні матеріали