4 Квітня 2019
Новини

Фото, які жахнули Україну: син довів матір до стану «живої мумії»

Фото, які жахнули Україну: син довів матір до стану «живої мумії»

Чоловік морив рідну матір голодом до стану «шкіра і кості». Медики шоковані станом пацієнтки, яку доставив у лікувальну установу житель Дніпра.

Дніпрянин напередодні, 3 квітня, привіз рідну матір у лікарню в стані повного виснаження та в комі 4-го ступеня, передає «Газета по-українськи».

На вигляд жінка як жива мумія, написав у Facebook завідувач приймально-діагностичного відділення обласної лікарні імені Іллі Мечникова Петро Давиденко та опублікував шокуючі фото.

«Вчора у відділення надійшла літня жінка. Її привіз син – це підкреслюю. Стан, в якому ми її виявили, складно описати. Він узагалі не підлягає здоровому глузду. «На порозі смерті». Буквально. У тому сенсі, що так не живуть, стан повного виснаження, кома 4-го ступеня. Які б виправдання не придумували рідні цієї жінки, прийняти і зрозуміти це не можна. Середньовіччя в окремо взятій квартирі», – написав він.

Лікар закликав не забувати про своїх близьких і надавати їм належну увагу, забезпечивши право на гідну старість.

Користувачі, шоковані побаченим, залишають гнівні коментарі, вимагаючи юридичної чи й фізичної кари для сина старенької.

Доповнено: у коментарях до свого учорашнього допису кілька годин тому Давиденко повідомив, що доставлена до них  3 квітня у стані крайнього виснаження бабуся померла ввечері того ж дня. Інформація про обставини її доставлення у медичний заклад передані в поліцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, дніпро, Відео
В тему