4 Квітня 2019
Новини

«Чекаю тебе завтра»: Порошенко кличе Зеленського здати разом аналізи

«Чекаю тебе завтра»: Порошенко кличе Зеленського здати разом аналізи

Петро Порошенко готовий піти на умови Володимира Зеленського, за яких той погодиться брати участь у дебатах.

Про це повідомив у четвер, 4 квітня, спікер виборчого штабу Петра Порошенка Олег Медведєв на прес-конференції , передає «Апостроф».

«Петро Порошенко завтра о 9-й ранку чекає Володимира Зеленського в медпункті стадіону «Олімпійський» для здачі всіх необхідних аналізів, у тому числі на предмет вживання алкоголю і наркотиків. Це повинна бути незалежна експертиза сертифікованих лабораторій», – уточнив він.

Також, за його словами, якщо Володимир Зеленський не прийде здавати аналізів, Петро Порошенко здасть їх у будь-якому разі і сам. При цьому Порошенко готовий до дебатів у будь-який день у будь-якому місці і навіть не проти взяти на себе витрати за половину вартості оренди стадіону.

«Дебати можуть бути передбачені законом, але ми вважаємо, що не потрібно все зводити тільки до 19-го числа. Якщо таких дебатів недостатньо, вони можуть бути 18-го, 17-го, 16-го числа або в будь-яку дату, прийнятну для кандидатів. Звичайно, повинен бути чіткий регламент, об’єктивність ведучих, рівні умови для обох кандидатів», – додав Медведєв. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, дебати, петро порошенко, володимир зеленський
В тему