3 Квітня 2019
Новини

Командир «Донбасу» показав бліндаж, у якому загинули «Відьма» і «Дєда»

Командир «Донбасу» показав бліндаж, у якому загинули «Відьма» і «Дєда»

Командир добровольчого батальйону територіальної оборони «Донбас-Україна» показав у Мережі фотографії зруйнованого бліндажа, в якому загинули волонтер Яна Червона і її побратим Олександ Мілютін.

В’ячеслав Власенко, який командує добробутом «Донбас», оприлюднив знімок укриття, в якому унаслідок прямого влучання снарядів у вівторок, 2 квітня, загинули відома волонтерка Яна «Відьма» Червона і солдат Олександр «Дєда» Мілютін.

«В цьому пеклі вижити у Яни Червоної не було жодного шансу», – підписав Власенко знімок уриття, зрівняного із землею.

Нагадаємо, 2 квітня 2019 року в районі населеного пункту Новозванівка-Попасна в результаті в ворожого обстрілу позицій ЗСУ гаубицями 152 мм калібру з боку російських терористичних військ героїчно загинули двоє бійців Окремого штурмового батальйону «Донбас-Україна» – старший солдат Червона Яна Михайлівна (позивний «Вєдьма») і молодший сержант Мілютін Олександр Анатолійович (позивний «Дєда»). Вічна пам’ять героям.

Пізніше в Міноборони повідомили, що ворожі артилеристи поливали вогнем наших бійців упродовж години і обстріл вівся з окупованого села Калинове. Позиції Новозванівки обстрілювали тричі: близько 11.00 ранку супротивник випустив у бік українських військових близько 10 мін 120-го і 82-го калібрів. Другий обстріл тривав із 13.25 до майже 15.00. Під час нього в районі наших позицій вибухнуло 20 мінометних снарядів тяжких калібрів. А вже через хвилини «передиху» противник завдав третього удару по цьому населеному пункту, застосувавши ствольну артилерію 152 мм калібру. Всього в ході цього обстрілу російські війська витратили 30 мінометних і 6 артилерійських снарядів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна на сході україни
В тему

Останні матеріали