2 Квітня 2019
Новини

У Харкові викрали трирічну дівчинку: підозрюють батька-француза (фото)

У Харкові викрали трирічну дівчинку: підозрюють батька-француза (фото)

Харківською поліцією у розшук оголошений громадянин Франції, який викрав дитину.

У Харкові поліція оголосила розшук громадянина Франції, якого підозрюють у викраденні його власної трирічної доньки. Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, було відкрито кримінальне провадження за статтею «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», передає «Сьогодні».

Раніше мати дівчинки, харків’янка Дар’я Донець, попросила про допомогу в пошуках своєї дитини і звинуватила француза Рафаеля Вальденера в нападі і викраденні дочки.

За її словами, увечері 31 березня чоловік напав на неї при вході в квартиру, зв’язав і бризнув в обличчя з газового балончика. Після цього він накинувся на знайомих жінки, які раніше домовилися з нею про зустріч.

«Хлопці, яким я мала віддати речі, стали дзвонити в двері. Він їм відчинив і, після недовгої розмови, хотів піти з дитиною. Вони спробували наздогнати і зупинити його, але Рафаель знову застосував газовий балончик. Знайомому сильно дісталось. Я зуміла звільнитися і кинулася вниз до охорони, але було вже пізно», – написала Донець.

За словами постраждалої, вона познайомилася з Вальденером у 2014 році і незабаром пара одружилася, а потім у них з’явилася дочка Емма. Однак уже в 2017 році між подружжям почався шлюборозлучний процес.

Ще одним приводом для розгляду стало право опіки над дитиною. У квітні 2018 року суд постановив, що дочка повинна залишатися з матір’ю, проте Дарину зобов’язали на два літніх місяці привозити дівчинку до Франції і не перешкоджати двотижневому спілкуванню батька і дитини взимку. Тим часом жінка звинуватила колишнього чоловіка у невиконанні рішень суду.

«Є обґрунтовані підозри, що він хоче залишити межі України, прямуючи до Франції! Донечці три рочки, може плакати й істерити – звертайте увагу на це», – благає про допомогу в повернені дитини харків’янка.

Тим часом у поліції опублікували прикмети викраденої дівчинки і її батька: дівчинка була одягнена в сірі штанці, рожеву курточку і черевички такого ж кольору. Її зріст – 86 см, волосся світле.

Зріст батька становить 170 см, у нього коротке темне волосся. У момент нападу був одягнений у чорну куртку і штани. Поліцейські закликали всіх, кому відоме місцеперебування чоловіка або дитини, повідомити про це за телефоном (057) 700-43-04 або будь-яким іншим зручним способом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему