1 Квітня 2019
Новини

Гастролерку MARUV обікрали в аеропорту

Гастролерку MARUV обікрали в аеропорту

Українську співачку і переможницю Нацвідбору на конкурс «Євробачення-2019» MARUV (справжнє ім’я артистки – Ганна Корсун) обікрали в київському аеропорту «Бориспіль».

Про неприємний інцидент вона розповіла в «історіях» Instagram, передає InfoResist.

Артистка уточнила, що летіла авіалініями МАУ. Її валізу розпакували і витягли звідти всі прикраси, які виявилися лише біжутерією.

«Якщо ви збираєтеся вилітати з «Борисполя», і особливо МАУ, ретельно пакуйте свій багаж, бо ризикуєте бути зламаними і пограбованими, як я. У мене не було нічого цінного, але грабіжники подумали на біжутерію, що це діаманти, золото і срібло», – поскаржилася Корсун.

У зв’язку з пережитим досвідом, вона дала шанувальникам кілька слушних порад, як не залишитися ні з чим після перельоту. Артистка закликала краще пакувати багаж і не класти туди нічого цінного.

«Компанії МАУ і працівникам аеропорту «Бориспіль» великий привіт. Усього вам найкращого, і нехай вам живеться довго і щасливо», – заявила розсерджена Ганна.

MARUV зазначила, що при перельоті необхідно зберегти бирку від багажу, інакше в разі крадіжки або втрати вантажу нічого не доведеш.

«Якщо раптом з вами таке сталося, не забудьте зберегти багажну бирку, тому що без неї ви не зможете нічого з’ясувати, довести чи хоч якось розібратися в ситуації», – зазначила вона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, maruv
В тему