29 Березня 2019
Новини

Порошенко: «Коломойський рухає по політичній шахівниці фігурами З1 і Ю2»

Порошенко: «Коломойський рухає по політичній шахівниці фігурами З1 і Ю2»

Президент заявив, що ображений олігарх мститься йому за націоналізацію «ПриватБанку».

Чинний президент Петро Порошенко розповів про особисте протистояння з бізнесменом Ігорем Коломойським. На думку глави держави, кишеньковий канал «1+1», що належить олігархові, «ллє ріки» фейків, щоб помститися нинішньому керівнику держави за націоналізацію «ПриватБанку».

Таку заяву президент зробив, спілкуючись зі львів’янами, повідомляє його прес-служба.

«Мої опоненти протягом останніх тижнів ллють на мене ріки безсоромної брехні. Головним інструментом поширення брехні останні місяці, як це не прикро, є канал «1+1». Цей телеканал перетворився на покірного виконавця політичних замовлень свого власника. Той, хоч і втік за кордон, але на передвиборчій політичній шахівниці ходить одразу кількома фігурами. Фігури називаються Зе1 та Ю2», – висловився Петро Порошенко під час робочого візиту до Львова. «І мотив його – це помста державі», – підкреслив. 

«Бо наприкінці 2016 року уряд України, щоб врятувати гроші майже двадцяти мільйонів вкладників від махінацій власників, коли вони вже вивели всі кошти з банку, щоб його не ліквідовувати і не заподіювати шкоду двадцяти мільйонам (вкладників. – Ред.), мусив націоналізувати «ПриватБанк» і забезпечив його  ефективне та надійне функціонування», – нагадав гарант. 

За його словами: «Це і стало причиною інформаційної війни, яку власник «плюсів» (телеканал «1+1». – Ред.) розв’язав проти держави. Не стидаються вже цілими шматками дублювати фейки з російських каналів. Просто переписуючи і ретранслюючи. Єдине, що роблять – перекладають українською».

«Що б про мене не говорили залякані Коломойським працівники цього каналу, знайте: нічого спільного з правдою, нічого навіть подібного до чесної журналістики це не має. Але мене це не зупинить. Реваншу ми не дозволимо вам», – заявив Порошенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, ігор коломойський
В тему