28 Березня 2019
Новини

Зеленський пояснив, чому не задекларував розкішну віллу в Італії

Зеленський пояснив, чому не задекларував розкішну віллу в Італії

У штабі кандидата у президенти Володимира Зеленського заявили, що він не мав вносити до своєї декларації цю віллу, бо вона належить коміку через юридичну особу.

Про це повідомляє Громадське.

«Закон про запобігання корупції однозначно вказує на те, що інформацію про бенефіціарну власність (простіше кажучи, майно, яке декларант контролює через юридичну особу) вказують лише ті суб'єкти декларування, які займають відповідальні та особливо відповідальні посади, а також суб’єкти декларування, які обіймають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків», — йдеться у повідомленні.

Штаб шоумена наголошує, що Зеленський не займає жодної з посад, про які йдеться в законі, а юридична особа, через яку він володіє віллою, вказана в його декларації.

Нагадаємо, в розслідуванні «Слідства.Інфо» йдеться, що Зеленський має 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі, яку не вніс до декларації.

Голосування у першому турі виборів президента України відбудеться з 8:00 до 20:00 31 березня. Офіційні результати голосування українців мають оприлюднити не пізніше 10 квітня. Якщо буде другий тур, він відбудеться 21 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський приховав маєток в Італії серед російських олігархів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ, суспільство, володимир зеленський, вибори 2019, скандал
В тему

Останні матеріали