24 Березня 2019
Новини

У Києві колишній зек вдарив свою дружину ножем у спину: жінка померла (фото, відео)

У Києві колишній зек  вдарив свою дружину ножем у спину: жінка померла (фото, відео)

У Києві, у Голосіївському  районі, в результаті конфлікту між подружжям жінка померла.

Святкуючи день народження чоловіка, раніше судимого за вбивство, між ним та жінкою виникла сварка – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зловмисник у розпалі конфлікту вдарив жінку ножем у спину. Від отриманих травм вона померла.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, наряд патрульної поліції, кінологи зі службовою собакою та лікарі, які констатували смерть потерпілої.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, правоохоронці відразу почали відпрацьовувати територію, прилеглу до місця скоєння вбивства:

«Поліцейські проглянули відео з камер спостереження та поспілкувалися зі свідками трагедії. Ми встановили, що жінку під час сварки вдарив ножем її чоловік».

Зловмисника, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення вбивства, правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію зареєстрована до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Вирішується питання щодо внесення цього факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, київ, вбивство, патрульна поліція, Відео
В тему