21 Березня 2019
Новини

На Дніпропетровщині діти грали у футбол... на роздягання

На Дніпропетровщині діти грали у футбол... на роздягання

У Дніпропетровській області, Каменському (колишній Дніпродзержинськ), в спортзалі місцевої школи діти грали у футбол на роздягання.

Про цей кричущий випадок написала матір одного з футболістів в співтоваристві «Типовий Дніпродзержинськ» в соцмережі Facebook.

Мати дитини Людмила Цуприк, який також грав у футбол на роздягання, пише, що «... на футболі, який проходить в спортзалі колишньої 41-ї школи, між амбулаторією №2 і ЦНАП сталася дуже неприємна історія. Діти грали в футбол на роздягання! У мене був шок! А псевдо-тренер Валентинович сидів і дивився на все це свавілля! ».

Вона також додала, що коли їй стало відомо про цю ситуацію, вона пішла в школу, щоб поцікавитися «в чому справа і що там відбувається». На її запитання відповіли: «... а що вам не подобається? Що тут такого? Якщо вам щось не подобається, тоді не водіть його сюди!». Після цього дзвонив і чоловік Людмили, щоб поцікавитися, в чому справа? Але йому відповіли, що це «у них такий експеримент».

У Кам'янському відділі поліції повідомили, що їх співробітники перевіряють інформацію про достовірність фактів про порушення прав дитини. А Людмила Цуприк, мати 9-річного хлопчика, яка не згодна з методами виховання її сина, заявила в поліцію.

Дана заява зареєстрована в журналі єдиного обліку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, футбол, школярі, секс-скандал, дніпро
В тему