20 Березня 2019
Новини

На Закарпатті учениці побили старшокласницю

На Закарпатті учениці побили старшокласницю

На Закарпатті школярки побили та познущалися зі старшокласниці. Потерпіла потрапила в травматологію.

Про цей випадок булінгу пише місцеве видання Zakarpatpost.

Поки що оприлюднено не всі факти, триває розслідування.

Як зазначено у публікації, конфлікт трапився між ученицями однієї із шкіл м. Виноградів. Дві восьмикласниці побили ученицю 9 класу, при чому травми дівчині завдали такі, що вона знаходиться в травматологічному відділенні Виноградівської районної лікарні.

«Як нам повідомила потерпіла, конфлікт між дівчатами триває вже певний період часу і про цей конфлікт, із слів потерпілої, знали педагоги. Нещодавно, як стверджує дівчинка, вже доходило до бійки в приміщенні школи. Це було на перерві. Школярки почали вияснювати відносини на повишених тонах, на що збіглися інші діти та один із педагогів цієї школи, який втрутився у ситуацію», - повідомляє видання..

Потерпіла стверджує, що свідком агресивної повіденки однієї із кривдниць, стала вчителька. На зауваження вчительки щодо зухвалої поведінки восьмикласниця вульгарно обматюкала педагога і проігнорувала її слова.

Однак вже через кілька днів словесна перепалка переросла у бійку, через яку дев'ятикласниця потрапила в лікарню.

Керівництво школи відгукується позитивно про школярок, однак замовчує те, що про їхні сутички було відомі всім. Нападниці і досі не прокоментували причину нападу та бійки. Їхнє рокаєння у скоєному однокласники вважають нещирими.

Виникає багато питань як до учасниць інциденту, так і до батьків та вчителів. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, булінг, бійка, школярки, закарпаття
В тему