13 Березня 2019
Новини

Пограбували сім'ю найсильнішої людини України

Пограбували сім'ю найсильнішої людини України

У Києві пограбували родину Олександра Лашина - найсильнішої людини України.

Про це повідомив сам стронгмен на сторінці у Фейсбук.

Інцидент стався на Центральному залізничному вокзалі столиці. Дружина з дочкою стронгмена були на вокзалі, коли в доньки Лашина грабіжники витягли гаманець.

За його словами, справа навіть не у грошах або їх сумі, а в тому, що дитина пережила сильний стрес після інциденту.

«І справа не в тому, скільки було грошей, в ньому! Діти інакше ніж дорослі реагують на такі ситуації! Це несподіваний шок і біль!» - пише Лашин.

Український богатир повідомляє, що регулярно чує від знайомих про випадки крадіжки на київському вокзалі. Він дивується, чому поліція бездіє на такому великому об'єкті стратегічного значення.

Згідно зі статистикою, стверджує Олександр, тільки за перше півріччя 2018 року на території вокзалу сталося понад 400 злочинів (це тільки ті, хто звернувся).

Дописувачі соцмереж поспівчували спортсмену, але, на їхню думку, ситуація майже безвихідна через велике скупчення людей на вокзалі. Поліція, як вони запевняють, не в силі переловити всіх кишенькових крадіїв серед такого натовпу.
 

Зауважимо, що 37-річний Олександр Лашин - шестиразовий переможець змагання «найсильніша людина України».

Також український богатир неодноразовий рекордсмен України та світу зі стронгмену і дворазовий чемпіон світу в команді 2014 та 2016 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, пограбування, київ
В тему