11 Березня 2019
Новини

Політик, що не любить соцмережі: якою є Юлія Тимошенко у щоденному житті

Політик, що не любить соцмережі: якою є Юлія Тимошенко у щоденному житті

Президентські вибори не за горами. Щоб визначити, кому варто віддати свій голос, потрібно зрозуміти, яким є ваш кандидат у буденному житті. 

Про графік роботи одного із кандидатів в президенти Юлію Тимошенко, її оточення, шкідливі звички, хобі, харчування та навіть стан здоров'я пише «Українська правда».

«Все інше дуркування...»

Тимошенко майже нічим не цікавиться – крім політики, своєї доньки та онуки.

Юлія Володимирівна не вміє відпочивати від роботи, за великим рахунком, все її життя і є шлях до влади.

«Коли у Юлі з'явився перший Ipad, ми запропонували їй встановити пару ігор для розслаблення. Вона скептично подивилася у наш бік і попросила перестати дуркувати. У цьому вся Юля: є лише робота, а все інше – дуркування», – пригадує один з колишніх членів команди Тимошенко.

Графік роботи 

Її робочий день розпочинається о 8 ранку і триває до 23 або до опівночі. В оточенні Тимошенко запевняють, що зазвичай зранку їхня лідерка бігає по території Конча-Заспи у супроводі кількох охоронців, але із наближенням виборів лідерка «Батьківщини» змушена виділяти вільний час на сон. У міжвиборчий період вона спить не менше 5 годин на добу, але у час кампанії на сон витрачає ще менше.

У сесійний тиждень вона кожного дня приїжджає у партійний офіс на Турівську. Там зустрічається з керівниками обласних осередків «Батьківщини» та особисто контролює підготовку до виборів. Потім заїжджає у Верховну Раду, а ввечері повертається назад до офісу.

У несесійні тижні все набагато складніше – Тимошенко намагається витрачати один день на одну область. Там одразу заплановані три мітинги в трьох різних містечках регіону, зустрічі з місцевими бізнесменами, активістами та редакторами місцевих видань.

Юлію Володимирівну супроводжує її помічник Михайло Лівінський, який відповідає за її графік.

Інформаційну картину дня Тимошенко допомагає скласти її політтехнолог та депутат «Батьківщини» Олександр Абдулін та прес-секретар Марина Сорока.

Юлія Володимирівна сама перечитує новини на своєму Ipad, але на роботі їй видруковують головні статті й новини за день.

На відміну від Порошенка соціальні мережі Тимошенко не дуже полюбляє. До ув'язнення вона була активним юзером Twitter, але за останній час лідерка «Батьківщини» закинула його через негативні коментарі й атаки ботів.

Нелюбов до критики

Загалом Юлія Володимирівна не терпить ворожого до себе ставлення й уникає зайвої критики.

Їй важливе живе спілкування, адже в такий спосіб Тимошенко вміє закохувати в себе. Вона завжди запам'ятовує імена людей, з якими спілкується, першою вітається з малознайомими, цікавиться особистими справами людей.

До своїх депутатів та працівників партії Юлія Володимирівна ставиться з повагою і майже ніколи не підвищує голос. Жоден співрозмовник із чинної команди ЮВТ за весь час роботи автора цих рядків у парламенті не сказав про неї і кривого слова.

У роботі лідерка «Батьківщини» – системна і прагматична.

Дієта

Вона не вживає алкоголю, не палить. Заради пристойності на урочистостях чи у когось на дні народження Тимошенко може пригубити келих білого сухого вина чи шампанського.

Щоб тримати себе у формі, Тимошенко дотримується дієти. Їжу їй готують кухарі, що обслуговують офіс на Турівській. Переважно на обід Тимошенко подають перетерті овочеві супи, парові котлети чи варене м'ясо та легкі салати.

Часто обставини змушують забути про здорове харчування – вона може перехопити цукерку на нараді або з'їсти бутерброд з вареною ковбасою, нехтуючи дієтою.

Підбори на кожен день

В чому точно Тимошенко не обмежує себе, то це у брендовому вбранні та шикарному взутті на каблуках. На зустрічі з виборцями Юлія Володимирівна намагається одягатися якомога скромніше, але навіть у лютий мороз вона взуває люксові туфлі на підборах. На важливі заходи Тимошенко полюбляє надягати бренди Chanel та Louis Vuitton.

Читайте також:

Тимошенко про долю Авакова, коли стане президенткою: «Треба не дєвочок мінять, а систему».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, суспільство, вибори 2019, юлія тимошенко
В тему