11 Березня 2019
Новини

Оточення про Порошенка: не спить, носить зім’яті костюми і підсів на енергетики

Оточення про Порошенка: не спить, носить зім’яті костюми і підсів на енергетики

Журналісти роздобули інформацію про дивацтва лідерів президентської гонки, які ті виявляють у повсякденному житті – коли не перебувають перед об’єктивами камер.

У побуті ключові постаті вітчизняного політикуму – такі ж люди, як і ми, – зі своїми шкідливими звичками, хобі, гастрономічними вподобаннями та проблемами здоров’я, пише «Українська правда».

Зокрема, за даними, які «накопали» журналісти УП, Порошенка наближені коротко описують як трудоголіка, який носить неохайні костюми, байдужий до спорту і «сидить» на енергетиках. А ще як цукеркового короля, який не їсть солодкого, бо хворіє на діабет.

Оточення Порошенка характеризує «першого» (так наближені до тіла гаранта називають шефа) як «страшенного трудоголіка». Кажуть, у час виборчої кампанії він спить по кілька годин на добу, що видно з мішків під очима. Зазвичай робочий день президента починається о 10.30–11.00 ранку і закінчується орієнтовно опівночі або о першій ночі. За словами одного з керівників Адміністрації президента, раніше бос засиджувався до третьої ночі, та команда такого графіку не витримувала і довелося «впрошувати його, що робочий день треба закінчувати у той самий календарний день, коли він і починається».

У повсякденному житті Порошенко імпульсивний, його легко вивести із себе. У гніві він запросто може облаяти підлеглих. Однак, коли «охолоне», намагається привселюдно похвалити людину, яку перед цим образив, утім, не вибачається.

Коли ж у Порошенка з’являється час на відпочинок, він проводить його у Facebook або переписується у WhatsApp зі своїм оточенням.

У харчуванні Петро Олексійович не вибагливий. Йому готують кухарі Державного управління справами. За правилами безпеки, на місці страви перевіряють у лабораторії санепідемстанції ДУС, щоб уникнути отруєння. Зазвичай йому подають просту їжу: солянку, борщ, котлети з гречкою. Будучи власником величезної кондитерської корпорації, нинішній президент хворіє цукровим діабетом, тож цукерки не для нього. Утім, частенько балує себе пиріжками із м’ясом, які діабетикам теж протипоказані.

Із чим у Порошенка проблеми, зауважують наближені, то це зі стилем. Він носить завжди на кілька розмірів більші, пом’яті й неохайні костюми. При цьому не надто переймається власним виглядом.

За даними видання, шкідливих звичок у Порошенка небагато. Він не курить, може дозволити собі або келих білого сухого вина, або трохи віскі з льодом чи бокал пива.  Горілку чинний гарант не любить, зате регулярно попиває енергетик Red Bull, за допомогою якого бореться зі втомою.

Ще один мінус президента – байдужість до спорту. Якось на зустрічі зі студентами у Тернополі Порошенко розповів, що старається робити зарядку щодня. Та в час виборчих перегонів сумнівно, що навіть раз на тиждень він виділяє час на підтримку форми. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко
В тему

Останні матеріали