6 Березня 2019
Новини

Тарута – представник здорового глузду у політиці

Тарута – представник здорового глузду у політиці

Напередодні виборів президента соціологи наповнюють простір результатами опитувань та рейтингами чи не щодня.

А  виборцю, далекому від політичного закулісся, легко розгубитися не те що у рейтингах, а і в самому різноманітті кандидатів.

Як зробити правильний вибір? Для початку, заспокоїтися і відповісти самим собі на декілька запитань.

Наприклад:

–  Чи довірите ви операцію на серці кого-небудь із рідних прекрасному актору, який талановито зіграв хірурга у кіно?

–   Чи віддасте ви власних дітей на виховання випадковому зустрічному, який запевняє, що він порядний і готовий виховувати взагалі усіх?

–   Чи готові ви віддати своє авто (побутову техніку абощо) злодюжці-халтурнику, який не те що не впорався з вашими замовленнями перед цим, а ще й поцупив ваші нові запчастини?

Імовірно, ви скажете «ні». Тому що будь-яка нормальна людина хоче довірити своє життя та здоров’я кращому лікареві, своїх дітей – кваліфікованому педагогу, свою пральну машину – чесному та знаючому механіку. 

Обирати Президента слід виходячи зі здорового глузду. У виборців ще є можливість запитати у кандидатів, чи мають вони стратегію і план дій, яку команду вони обрали для керування державою, яка у них ділова репутація та управлінський досвід? Ці відповіді є у Сергія Тарути: промисловця, управлінця з високою репутацією, чіткою стратегією та ефективною командою.

5  березня свої задачі обговорював партійний актив «Основи» у м. Рівне. На зібрання приїхали очільники партії різних областей, серед них голова Волинського осередку – Андрій Кулініч. На зустрічі обговорювалися головні положення стратегії економічного розвитку України – Доктрини збалансованого розвитку «України – 2030», у якій чітко визначені пріоритети в економіці, внутрішній та зовнішній політиці України. Завдяки цим ініціативам Україна зможе стати країною з достойним рівнем життя, де працюватиме економіка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, сергій тарута, президентський рейтинг, вибори 2019
В тему