6 Березня 2019
Новини

Сестра Кардашьян стала мільярдеркою через секс-відео

Сестра Кардашьян стала мільярдеркою через секс-відео

Британський телеведучий Пірс Морган назвав «справжні» причини успіху Кайлі Дженнер.

Про наймолодшу в світі мільярдерку, підприємницю, одну з сестер Кім Кардашьян йшлося у передачі Good Morning Britain.

На думку Моргана, Кайлі Дженнер, як і всі інші члени сім'ї Кардашьян, отримала популярність виключно завдяки секс-відео, в якому взяла участь Кім Кардашьян.

«Коли ви називаєте її мільярдером, яка заробила свої статки самостійно, я відразу згадую секс-відео, котре зробило їх всіх неймовірно багатими, – пояснив ведучий. – Якби Кім Кардашьян не зняла в відео, яке потім просочилося в мережу ... Не заволоділа б правами на запис, не заробила б мільйони і не зробила б з цього сімейну франшизу ... Ніхто б ніколи про них не почув ».

Йдеться про скандальний ролик за участі Кім Кардашьян та її колишнього хлопця Рей Джея, який потрапив в мережу в 2003 році і моментально прославив дівчину.

 «Це, я думаю, найточніше пояснення всієї цієї захоплюючої підприємницької історії», – пожартував Морган. Він додав, що Кайлі Дженнер «навіть не дуже симпатична» і що він поставив би її на четверте місце по красі серед всіх сестер, хоча і вони «не набагато краще».

«Я не грублю, але єдина приваблива дівчина в родині - це Кендалл, а решта ... Жодна з них не приваблива!» – висловився Морган, маючи на увазі супермодель Кендалл Дженнер.

Так, видання Forbes назвало Кайлі Дженнер наймолодшою у світі мільярдером, яка заробила свої статки самостійно.

21-річна дівчина відкрила власний бренд косметичних засобів Kylie Cosmetics ще в 2016 році і до теперішнього часу заробила мільярд доларів. Таким чином вона випередила творця соцмережі Facebook Марка Цукерберга, який заробив свій перший мільярд в 23 роки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, кім кардашян, мільярдери, гроші
В тему