6 Березня 2019
Новини

Хлопець, зароблені за 2 роки гроші, віддав на візок другу (фото)

Хлопець, зароблені за 2 роки гроші, віддав на візок другу (фото)
В американському місті Норман, що у штаті Арканзас, школяр Таннер Вілсон витратив свої заощадження від двох років роботи в місцевій автомайстерні на електричний інвалідний візок для свого однокласника — Брендона Куаллса.

Брендон кілька років користувався інвалідним візком з ручним приводом. Це було своєрідним видом болю для хлопця, адже йому доводилося проштовхуватися коридорами з класу в клас у середній школі, - пише Громадське.

Таннер упродовж двох років працював неповний робочий у день у місцевій автомайстерні, аби купити Брендону електричний візок. Він подарував новий візок хлопцю перед однокласниками.

«Вони зайшли й моє обличчя просто вибухнуло від емоцій. Я плакав скрізь. Я не можу повірити, що він це зробив для мене», — сказав Брендон.

Хлопець додав, що завжди мріяв мати електричний візок, і тепер його мрія збулася.

Сам Таннер, який придбав візок за свої заощадження, сказав, що Брендон був справді хорошим другом і він хотів зробити йому послугу — «я просто відчував, що маю це зробити. Брендон завжди був зі мною». Його мати Колін Кармак розповіла, що не здивована вчинком сина, адже він завжди був таким — «він завжди думав про інших, а не про себе».

Однокласники також запитували, чи варта його робота такого подарунку, він сказав: «Так, 100%».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото
В тему