5 Березня 2019
Новини

В Україні фізично усувають фермерів: два трупи за два дні

В Україні фізично усувають фермерів: два трупи за два дні

У Генічеську знайшли вбитим фермера, оголошеного в розшук після смерті дружини

У лісосмузі між селами в Генічеському районі Херсонської області було знайдено тіло раніше зниклого безвісти Володимира Овсяннікова. Про це УНН повідомили в ГУ НП області. 

Власні джерела видання в правоохоронних органах розкрили деякі деталі цієї справи. Тіло покійного, який займався фермерським господарством, знайшли між селами Стокопані і Нова праця. Труп чоловіка, 1974 року народження, з вогнепальними пораненнями був зв’язаний і засипаний сухою травою. 

Після впізнання інформацію про вбивство фермера об’єднали з матеріалами кримінального провадження щодо вбивства його дружини, вчиненого в лютому в Генічеську невстановленими особами. Після вбивства жінки її чоловік був оголошений у розшук. 

Досудове розслідування вбивства сім’ї фермерів ведеться за двома статтями 115 (умисне вбивство) і 187 (розбій) КК України. В цей момент не встановлено, якими саме цінностями заволоділи зловмисники. Розслідування триває.

Відзначається, що за останніх два дні це другий випадок тяжкого злочину, в якому жертвою є господарники. Так, у  понеділок, 4 березня, в Черкасах був убитий підприємець Володимир Сотников, який також мав аграрний бізнес. У чоловіка випустили кілька куль із вогнепальної зброї у власній квартирі. Раніше покійний заявляв про спробу рейдерського захоплення його земель на Жашківщині. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, вбивство
В тему