4 Березня 2019
Новини

Гнап «знявся» з президентських виборів

Гнап «знявся» з президентських виборів

З'їзд політичної партії «Сила Людей» підтримав рішення екс-журналіста Дмитра Гнапа зняти свою кандидатуру з президентської кампанії.

Про це Гнап повідомив у коментарі Громадському.

«Партія закликала мене припинити кампанію... я кампанію припиняю, як я і раніш обіцяв і публічно заявляв, знімаюсь на користь єдиного кандидата від демократичних сил, який унаслідок перемовин Садового та Гриценко став Гриценко», – повідомив Гнап.

Він пояснив, що партія не могла зняти його з виборів, а лише рекомендувала знятись.

«Лише по волі кандидата, мене закликали знятись і я знімаюсь, бо з'явився єдиний кандидат від демократів», — додав він.

Пізніше у коментарі Громадському членкиня партії «Сила Людей» Олена Стаднік-Стефурак повідомила, що більшу частину часу з'їзд партії розглядав ситуацію із скандалом довкола журналістської премії. «У нас є рішення політради, що «Сила Людей» закликає Гнапа знятись з виборів через скандал. Ми просили його зробити це добровільно. Гнап сказав, що політрада для нього не указ. Що він слухатиме лише з'їзд. Саме задля цього скликали з'їзд», — повідомила вона.

Членкиня партії запевняє, що як результат було прийнято рішення відкликати Гнапа з президентської кампанії у зв'язку зі скандалом, а не на підтримку Гриценка.

«Ситуація з Гриценком та Садовим не розглядалася, бо цього питання не було в порядку денного. Рішення на з'їзд подаються за 48 годин до з'їзду. Відповідно ми нічого не розглядали про Гриценка», — наголосила Олена Стаднік-Стефурак.

Читайте також:

Вибори президента: Садовий «знявся» з перегонів на користь Гриценка

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, дмитро гнап, вибори 2019
В тему