4 Березня 2019
Новини

Солодощі з наркотиками: поліція прокоментували чутки

Солодощі з наркотиками: поліція прокоментували чутки

Нещодавно у соцмережах великого резонансу набрала фейкова інформація щодо можливого розповсюдження солодощів із психотропними речовинами серед дітей.

Прес-служба поліції Рівненської області спростувала ці чутки і попросила батьків не створювати паніки.

За словами поліції, з початку навчального року не зафіксовано жодних подібних ситуацій, чи повідомлень про такі випадки. Тому просять батьків не піддаватися паніці, а вчитися правилам безпечної поведінки разом з дітьми.

«Тема дитячої безпеки – завжди залишається актуальною, і поліція закликає батьків не нехтувати можливістю зайвий раз розповісти діткам про небезпеку, яка може таїтися у спілкування із незнайомцями», – зазначили в поліції.

Також правоохоронці надали рекомендації та правила поведінки батьків задля безпеки життя їхніх дітей.

«Говоріть з своїми дітьми про безпеку, запитуйте, що вони будуть робити у тій чи іншій ситуації, обов'язково тренуйтеся, як діяти та що казати в тій чи іншій ситуації», – додали в поліції.

Нагадаємо, що нещодавно містами України, зокрема і в Луцьку, серед вчителів навчальних закладів поширювалася інформація про те, що в центрах міст незнайомці пригощають школярів солодощами з наркотиками. Цю неперевірену інформацію вчителі надсилали батькам, котрі почали бити  тривогу, турбуючись за своїх дітей. Однак, на щастя, ця інформація виявилася фейком. Хто ж став ініціатором поширення таких відомостей, які нагнали страху на багатьох батьків, поки невідомо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, солодощі, наркотики, поліція, школа, школа
В тему