19 Лютого 2019
Новини

Криваві ревнощі: чоловік завдав 40 ножових ударів дружині та собі

Криваві ревнощі: чоловік завдав 40 ножових ударів дружині та собі

У Тернопільській області ревнивий чоловік влаштував різанину – наніс собі і дружині майже 40 ножових поранень.

Інцидент стався ввечері 18 лютого в одному із сіл Борщівського району. До поліції зателефонували родичі потерпілої і повідомили, що до них додому прийшов чоловік сестри та почав з'ясовувати стосунки, передає УНН.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік через ревнощі систематично бив дружину, після останніх побоїв 24-річна потерпіла потрапила до лікарні, а щодо нападника розпочали кримінальне провадження. Проте притягнути до відповідальності дебошира не вдалося, оскільки він виїхав на заробітки в іншу державу. Після повернення одразу пішов розбиратися до жінки, яка від нього з трьома дітьми переїхала до батьків. Наймолодшому синові – шість років.

Жінка відмовлялася розмовляти з чоловіком, тому він приклав до горла ніж та повів у невідомому напрямку. Усе відбувалося на очах батьків. Батькові жертви після побаченого стало погано, йому викликали швидку, паралельно зателефонувавши до поліції.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, пішли шукати подружжя. З боку поля почули крики жінки. Коли підійшли, то побачили потерпілу з ножовими пораненнями. Чоловік кілька разів вдарив ножем в область живота й себе, а коли підійшли поліцейські, почав відбиватися і від них. Нападника піймали. Подружжя швидка доправила до реанімації.

За попередніми даними, під час сварки чоловік наніс близько 20 ударів дружині в живіт, грудну клітку, передпліччя і проникаючий у селезінку. Приблизно стільки ж разів він встиг вдарити себе.

Даний факт внесено в ЄРДР за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).

Читайте також:

11 ножових: посеред вулиці чоловік зарізав доньку

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, НП
В тему