18 Лютого 2019
Новини

У Херсоні після дивних «ігор» з вітчимом померла однорічна дівчинка

У Херсоні після дивних «ігор» з вітчимом померла однорічна дівчинка

Дитина постраждала від «ігор» зі співмешканцем матері.  

Новий випадок насильства над малолітньою дитиною, що призвело до смерті, розслідують у Херсонській області. У Херсоні лікарям не вдалося врятувати життя однорічній дівчинці, що потрапила в реанімацію після дивних «ігор» зі співмешканцем матері, пишуть «Факти».

Інцидент стався в одному із сіл Чаплинського району. 22-річний чоловік заявив правоохоронцям, що підкидав дитину і в якийсь момент не втримав – дівчинка впала, вдарилася головою об підлогу і втратила свідомість.

Малолітню Владу госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, набряком головного мозку та забоями органів, у лікарні у маленької пацієнтки тричі зупинялося серце. Лікарі дитячої обласної клінічної лікарні оцінювали стан дитини як критичний.

17 лютого стало відомо про смерть дитини. Тепер справа про тілесні ушкодження буде перекваліфікована.

За словами лікарів, у дівчинки ще до інциденту були проблеми зі здоров’ям – дитина народилася з однією ниркою, і ця єдина нирка сильно постраждала від травм. Також у дівчинки знайшли забої печінки і численні гематоми на тілі, зокрема на голові і шиї. Протягом тих днів, що дитина перебувала в лікарні, дівчинці намагалися заповнити легеневу недостатність за допомогою апарата штучної вентиляції, а годувати доводилося через зонд.

18-річна мати дівчинки стверджувала, що не вперше залишила дитину на співмешканця, оскільки сама має їздити на навчання. Опитавши родичів і сусідів, правоохоронці з’ясували, що родина не помічена в зловживанні алкоголем, на обліку в поліції пара не перебуває. Наразі вітчим бідолашної дівчинки поміщений під слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему