18 Лютого 2019
Новини

Назвали авто, для яких цей рік стане останнім

Назвали авто, для яких цей рік стане останнім

У 2018 році з різних причин закінчилося серійне виробництво таких моделей, як, наприклад, BMW 6 серія, Toyota Avensis, Alfa Romeo MiTo і деяких інших.

У 2019 році з продажу зникнути ще кілька моделей, - пише «autonews.ua».

Volvo V40

За даними AUTO BILD, в липні 2019 року припиниться серійне виробництво компактного п’ятидверного хетчбека Volvo V40. Замість нього шведи почнуть випускати компактний кросовер, який за своїми розмірами буде меншим, ніж XC40. Його побудують на новій платформі CMA.

Opel Adam

Серійне виробництво Opel Adam триватиме тільки до травня 2019 року. Потім замість нього з’явиться компактний кросовер Grandland X. Випускати Adam стало занадто дорого, а попит на нього не дуже великий.

VW Beetle

Серійне виробництво New Beetle хочуть припинити в липні 2019 року. В останні роки продажі Beetle постійно знижуються, в тому числі й через те, що його потенційні покупці почали вибирати інші моделі VW – Jetta і Tiguan.

Opel Cascada

У 2019 році з продажу зникне кабріолет Opel Cascada, бо він погано продається. У Німеччині в 2017 році, наприклад, продали всього 2 тис. його одиниць. Нового покоління у нього не буде.

Opel Karl

Компанія Opel планує в 2019 році припинити серійне виробництво сіті-кара Opel Karl. У базовій комплектації він коштує в Європі від 9 500 євро. Мабуть, його прибирають теж через незадовільні продажі.

Mitsubishi Pajero

36 років минуло відтоді, як з’явився Mitsubishi Pajero першого покоління. Тепер Mitsubishi прощається з ним. На честь цієї події розроблена спецверсія Final Edition (всього 1 000 одиниць).

Читайте також:

Смертельна допомога: чоловік загинув під колесами авто, яке штовхав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему