15 Лютого 2019
Новини

На Запоріжжі собака вигодовує тигреня (фото, відео)

На Запоріжжі собака вигодовує тигреня (фото, відео)

На Запоріжжі створили перший в Україні Центр реабілітації поранених тварин. Левову частку мешканців притулку складають тварини вивезені з підконтрольних територій, до яких людям стало байдуже.

Пише про це «Укрінформ».

Знаходиться центр у місті Василівка, майже за 60 км від Запоріжжя, де живуть колишні циркові артисти, екзотичні домашні улюбленці, які «раптово» виросли і стали непотрібними. Віднедавна тут знайшли порятунок і хижаки-переселенці, яких привезли з Донецької області, а точніше, з приватного зоопарку, розташованого у Покровську. А ще тут живе єдиний в Україні собака, який вигодовує тигреня.

Незвичайним вихованцем притулку стала собака з кличкою Добі. Ніякої зворушливої історії у неї немає, вона просто приблудилася. Але сьогодні засновники центру не уявляють, як би жили без неї. Минулого літа вона вигодувала кошенят, а зараз — тигреня.

Смугасте кошеня з'явилося на світ три тижні тому, але мама дівчинки чомусь від неї відмовилася.

«Ми знайшли крихітку в сіні. Забрали її у будинок, поклали поруч з Добі, кілька хвилин вона придивлялася, а потім підпустила до себе. Добі виявилася супертурботливою мамою. Наскільки мені відомо, це єдиний собака в Україні, який вигодовує тигреня», - каже Олександр.

Під час зйомки Добі з задоволенням позувала, дозволяла гладити цуценят і тигреня.

Зараз ця плюшева грудочка, яка засинає під час їжі і невпевнено повзає, але вже за кілька тижнів смугаста кішка буде розміром з її молочну маму. 

Читайте також:

НП у Криму: в дельфінарії лопнув басейн, на вулицю винесло дельфінів (фото).


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему