8 Лютого 2019
Новини

Волонтер: у бригаді «чорних запорожців» підлеглий вдарив командира, і той на це заслужив

Волонтер: у бригаді «чорних запорожців» підлеглий вдарив командира, і той на це заслужив

Волонтер заявив, що Татуся вдарив по обличчю підлеглий, комбриг заперечує.

Командир 72-ї механізованої бригади імені «Чорних Запорожців» Руслан Татусь нібито вступив у конфлікт зі своїм підлеглим і отримав сильний удар по обличчю. Про це написав волонтер із Дніпра Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook і зазначив, що інцидент стався через те, що комбриг звинуватив військовослужбовців у зливі інформації про крадіжку металевих протитанкових їжаків, пише InfoResist.

«У нас у новій армії є прецедент, коли комбриг бригади знатно відхопив по обличчю від свого підлеглого. І так смачно відхопив, що наслідки було добре видко наступного ранку. Чесно кажучи, знаючи ситуацію там – не здивований. У бригаді довго до цього йшли, і тепер це сталося», – заявив Мисягін.

За його словами, інцидент стався з 27 на 28 січня в пункті постійної дислокації 72-ї бригади, в житловому приміщенні Татуся, яке військові називають «генеральським будиночком».

Волонтер стверджує, що між Татусем і його підлеглим спалахнув конфлікт через побоювання комбрига бути викритим у крадіжці протитанкових їжаків, яка сталася в 2018 році в населеному пункті Миколаївка Друга (Дебальцівський район). Згодом ці їжаки були здані на брухт.

«Розмова була приблизно такою: мовляв, якщо мене візьмуть за ці їжаки, я мовчати не буду і скажу про всіх, хто ще брав участь», – зазначив Мисягін.

В результаті підлеглий буцімто ударив свого командира в лице. Волонтер додав, що через це Татусь раніше від терміну поїхав у відпустку, щоб його ніхто не бачив зі слідами від удару на обличчі.

«Знаєте – це таке жирне «резюме» діяльності комбрига Татуся на своєму посту за минулий рік, з моменту його призначення в 72-у бригаду. Він прийшов до цього сам, після всього того, що особисто накоїв з бригадою «Чорних запорожців». Після всього того злодійства, яке він влаштував на посаді комбрига», – підсумував Мисягін.

У свою чергу командир бригади Татусь у коментарі InfoResist заявив, що «такого інциденту не було, інформація брехлива».

Минулого року волонтер Юрій Мисягін звинуватив комбрига 72-ї бригади Руслана Татуся в поганому командуванні своїми підлеглими, через що начебто українські військові масово йдуть з бригади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему