8 Лютого 2019
Новини

Куплене за 10 доларів кільце «зі скельцем» через 33 роки принесло власниці мільйони (фото)

Куплене за 10 доларів кільце «зі скельцем» через 33 роки принесло власниці мільйони (фото)

Британка Дебра Годдард надивилася 33 роки тому на блошиному ринку кільце з величезним каменем, яке жінка в той час вважала біжутерією.

Вона сплатила тоді за нього суму дещо більшу, ніж десять американських доларів, пишуть «Факти».

Прикраса зберігалась у неї в коробці. Дебра згадала про неї після того, як її мати стала жертвою шахрая-родича і втратила велику суму грошей.

Годдард вирішила дізнатися у ювеліра, чи не можна продати перстень. І вона сама, і ювелір були шоковані, коли виявилося, що камінь – це справжній діамант вагою 26,27 карата.

Жінка продала кільце на аукціоні Sotheby’s. Воно пішло з молотка за 740 тисяч фунтів стерлінгів (958 тисяч доларів). Дебрі із цієї суми дісталося понад 608 тисяч доларів. Вона не тільки змогла допомогти 72-річній матері Джун, а й забезпечила собі комфортний спосіб життя. Дебра каже, що це – карма, нагорода за всі лиха, яких зазнала її сім’я. Мати британки вже встигла відпочити на Барбадосі, відвідати концерт Селін Діон у Лас-Вегасі і купити собі шубу. Сама Дебра не надто прагне до розкоші. «Гроші для мене не такі вже й важливі», – каже вона. Дебра заснувала фірму, яка торгує вінтажними прикрасами і розшукує цінності на блошиних ринках.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото, Курйози
В тему