8 Лютого 2019
Новини

У Києві п'яний чиновник травмував патрульну, яка складала протокол

У Києві п'яний чиновник травмував патрульну, яка складала протокол

У Києві під час складання протоколу про ДТП постраждала патрульна.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

За словами патрульних, подія сталася вчора ввечері на Південному мосту в Києві, де слідчі займали розслідуванням автопригод.

«О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту в сторону лівого берега сталася ДТП без потерпілих за участю двох машин: «Шкода» наздогнала «Нісан». На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення автопригоди. Службовий автомобіль поліцейські припаркували  попереду «Нісана».

Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем та «Нісаном». У цей момент водій автомобіля «БМВ», рухаючись у напрямку лівого берега, здійснив зіткнення з автомобілем «Шкода», який у свою чергу вдарився в «Нісан»», - йдеться у повідомленні.

Як вказують свідки події, через це патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Окрім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували в салоні «Шкоди». Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

Поліція встановила, що за кермом «БМВ» перебував один із київських чиновників, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці автопригоди працює група слідчих відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод. Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

Читайте також:

П'яний водій збив патрульного та двох інших осіб.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему