5 Лютого 2019
Новини

«Позичте цукру»: під Києвом грабіжники побили пенсіонера сокирою

«Позичте цукру»: під Києвом грабіжники побили пенсіонера сокирою

У селі Розумниця під Києвом двоє зловмисників побили 78-річного чоловіка. Нападники проникли в будинок пенсіонера вночі через вікно і попросили цукру.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області. Опинившись у приміщенні, вони побили пенсіонера обухом сокири по голові, а коли той не зміг чинити опір, викрали 4000 гривень і зникли в невідомому напрямку, пишуть «Вісті».

Побитого сусіда знайшов у його дворі односельчанин і викликав поліцію. Прибулі на місце медики госпіталізували потерпілого зі струсом головного мозку і травмою голови в хірургічне відділення лікарні.

Напівживий пенсіонер зміг повідомити правоохоронцям, що нападників було двоє, один з них був у темній балаклаві. Співробітники Ставищанського відділення поліції вже через лічені години зуміли затримати одного з передбачуваних нападників. Другий зловмисник переховувався від поліції по сільських городах, однак незабаром також попався.

Нападниками виявилися місцеві жителі – 21 і 28 років. На цей момент їх затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Один з учасників розбійного нападу розповів поліцейським, що вкрадені гроші вони витратили протягом ночі на розваги: ??таксі, алкоголь, продукти і на гру в лотерею.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) КК України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему