4 Лютого 2019
Новини

Українці обскакали Ілона Маска і таки доставили «Теслу» на Марс (фото)

Українці обскакали Ілона Маска і таки доставили «Теслу» на Марс (фото)

Українське видання добряче «хайпануло», похвалившись перед Маском електрокаром в/на Марсі, і він відповів «Вау!».

Відомий мем: «Як тобі таке, Ілоне Маску?» врешті дістався самого американського винахідника. І навіть дочекався відповіді мільярдера! Причому сталося це з легкої руки українських журналістів.

Інтернет-видання «Українська правда» скреативило, виклавши в Twitter  чудове фото: електромобіль Tesla під топографічним покажчиком «Марс». Є таке село в Чернігівській області.

А під знімком поставили підпис: «Tesla Model S is in the Ukrainian village Mars. How do you like this, @elonmusk? Looks like we beat you?» («Тесла» в українському селі Марс. Як тобі таке, Ілоне Маску? Схоже, ми тебе перевершили».)

"Тесла"
"Тесла"

Тобто відзначили у дописі Ілона Маска і поставили йому запитання, яке давно вже стало частиною цілої серії мемів: «Як тобі таке, Ілоне Маску?».

І, не сподіваючись на відповідь від багатія-мрійника, отримали її навдивовижу швидко: «Вау, круто», – написав Ілон.

Нагадаємо, запущений (у ході випробувань багаторазової ракети-носія Falcon Heavy) 6 лютого 2018 року з мису Канаверал електрокар Tesla Roadster перетнув орбіту Марса. Сьогодні дітище Ілона Маска, за кермом якого сидить манекен Starman, одягнений у скафандр, під пісні Девіда Бові Space Oddity і Is there Life On Mars? кружляє в космосі навколо Сонця по витягнутій орбіті, що перетинає траєкторії руху Землі та Марса. Поглянути на нинішній стан електромобіля можна на спеціальному сайті. Тож, незважаючи на мрії Маска про колонізацію Марса, поки навіть запущена ним «Тесла» до Червоної планети не долетіла. У кращому разі вона наблизиться до Марса на (якихось) 7,4 млн км у жовтні 2020 року, і то якщо до того моменту не зіткнеться з якимось космічним сміттям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Фото
В тему