31 Січня 2019
Новини

Остаточно: Ані Лорак розлучилася з чоловіком

Остаточно: Ані Лорак розлучилася з чоловіком

Ані Лорак розлучилася з чоловіком.
  
Сьогодні, 31 січня, Шевченківський районний суд Києва на засіданні офіційно розірвав шлюб української співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, - пише КП.

Кароліна і Мурат на засіданні не були присутні. Воно в закритому режимі і тривало не більше п'яти хвилин. Ще 15 хвилин суддя Олена Піхур приймала рішення. Після закінчення засідання до присутніх вийшла секретар суду і підтвердила, що Лорак і Мурат офіційно розлучені.

«Шлюб розірвано. Сьогодні розглядалося тільки питання про розірвання шлюбу », - сказала суддя.

Питання про опіку над 7-річною донькою розглядатимуть окремо, як і розділ майна, враховуючи раптово прийняття рішення.

Відзначимо, що на розлучення Ані Лорак подала 4 грудня, а 24 грудня відбулося перше засідання у цій справі, 31 січня їх вже розвели. Зазвичай, якщо мова йде про опіку над дітьми і розподіл майна, то справа затягується на довгі місяці, а то й роки.

Адвокати повідомляють, що розгляд справи про опіку над дочкою може затягнутися. На даним момент дівчинка живе разом з мамою в Москві, де пішла в перший клас.

Кому дістануться квартири, ресторани і дочка

У Кароліни є квартири в Києві і Москві, а Мурат володіє декількома клубами і ресторанами в Києві. Адвокат Іван Ліберман стверджує, що все буде залежати від того, де це майно знаходиться, де нажито, де реєструвалося ...

«В Україні, наприклад, є умова - за чиї кошти було куплено майно в шлюбі. Якщо один з подружжя доведе, що майно було повністю куплено за його кошти (машина, квартира), то суд може визнати це його особистою власністю», - розповідав Ліберман.

У ЗМІ не раз писали про те, що Мурат казково багатий, але на ділі виявилося зовсім інакше. Саме завдяки Ані Лорак у нього з'явилися ресторани, квартири і слава. Артистка не раз зізнавалася, що її чоловік - зовсім не олігарх, як пише преса:

«Сьогодні ситуація складається так, що поки я витрачаю більше, ніж заробляю. Я - така собі дівчинка, яка без кінця працює, і яка просто страшно втомилася. Працюю просто на знос! І все, про що я мрію, трохи зменшити темп, видихнути, просто виспатися! Це ілюзія, що у мене багатий чоловік. Та й в будь-якому випадку я вихована так, що завжди розраховую тільки на себе і не сиджу ні у кого на шиї », - говорила Ані Лорак.

Що стосується опіки над дочкою, то це питання подружжя може вирішить як і мирним шляхом, так і через суд.

«Кожен з них повинен надати багато документів, довідок, в тому числі і про стан свого здоров'я, про доходи, документ про те, що вони можуть виховувати дитину, що забезпечені житлом або можуть надати гарне житло для проживання дочки, - каже Ліберман. - Чи враховується і те, хто і як ставиться до дитини, даються висновки психолога про психологічний стан дитини, з ким у дитини більш тісний контакт - з мамою чи татом. Це один з найскладніших процесів», - повідомляють їх представники.

Нагадаємо, що в липні 2018 року в мережі з'явилося відео з клубу, на якому Мурат обіймає 26-річну брюнетку Яну Бєляєву. Вона закінчила Академію адвокатури України, а останнім часом продавала через інтернет одяг від відомих брендів.

Знайома Яни розповіла, що з Муратом вона познайомилася в нічному клубі через спільних друзів. Спочатку Налчаджиоглу і Бєляєва були просто друзями, але незабаром почали проявляти один до одного знаки симпатії. Знайома дівчата зазначила, що Бєляєва - не єдина пасія чоловіка української співачки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему