28 Січня 2019
Новини

Дитяче обличчя у фіолетових синцях: 6-річого сина катував батько?

Дитяче обличчя у фіолетових синцях: 6-річого сина катував батько?

На Вінниччині у міську лікарню  Козятина батько привів свого 6-річного сина, обличчя якого нагадувало…суцільний синець. Окрім того, численні травми були по всьому тілу малечі.

Про це пише Кореспондент.

За повідомленням лікарів, у хлопчика, окрім того, що усе обличчя в синцях, діагностувализакриту черепно-мозкову травму і множинні гематоми голови.

«В поліцію надійшло повідомлення з Козятинської лікарні про те, що до них із закритою черепно-мозковою травмою і гематомами голови доставлений 6-річний житель села Велике. До лікарні дитину привіз батько», – сказано в повідомленні прес-служби Вінницької поліції..

Головний лікар обласної дитячої лікарні Василь Паненко підтвердив, що хлопчик знаходиться в них, але надавати інформацію про його самопочуття відмовився.

«Інформація про пацієнта може надаватися тільки за згодою батьків чи опікунів. У мене згоди зараз немає. Кожному пацієнту, який надходить у заклад, допомога надається в повній мірі. Ліками ми забезпечуємо, їжею теж. Одяг у пацієнтів є», – сказав Василь Паненко.

 У поліції повідомили, що батько хлопчика підозрюється в побитті свого сина і тортурах над власною дитиною. Відомо, що хлопчик проживає разом з ним. Також з ними у квартирі живе цивільна дружина батька.

«Характер пошкоджень, отриманих хлопчиком, свідчить про те, що він постраждав від насильницьких дій дорослих. Дитина проживає з рідним батьком і співмешканкою. Зараз поліція встановлює обставини отримання тілесних ушкоджень дитиною. Одна з версій слідства - побиття хлопчика батьком. Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.127 КК (катування)», - йдеться в повідомленні відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

При цьому в соціальних мережах стверджують, що хлопчик має ім'я Іван і в лікарню його разом з батьком відправили пасажири електрички.

«Цього маленького хлопчика Івана ми побачили в електричці, він був побитий своїми батьками, які приховували його під час поїздки. У Козятині його зняли з електрички і відправили до Вінницької дитячої клінічної лікарні», - повідомили дописувачі соціальних мереж.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, НП
В тему