28 Січня 2019
Новини

Зріє скандал: у дитсадку у Дніпрі дитині проткнули око олівцем (фото)

Зріє скандал: у дитсадку у Дніпрі дитині проткнули око олівцем (фото)

Під час бійки в садочку дівчині встромили в око олівця, а вихователь збрехала, що мала вдарилася.

У Дніпрі розгоряється скандал навколо одного із ДНЗ міста – маленька вихованка ледь не втратила око через травму, заподіяну їй в садочку. Під час дитячої сварки інша дитина встромила потерпілій дівчинці в око олівець. У той час вихователька була відсутня у групі і не одразу зізналася батькам постраждалої малолітньої у тому, що сталося. Сказала, що їхня донька вдарилася. Про це повідомляють на сторінці «Освіта Придніпров’я» у Facebook.

Відзначається, що інцидент стався ще 24 січня в групі 5 дитсадка № 372. Під час дитячої бійки дівчинка дістала удар олівцем в ділянку ока. «Вихователь Кротова Марина Григорівна в групі була відсутня! З її слів вона перебувала в роздягальні. Про те, що трапилося, дізналася від дітей. При цьому ні медичний працівник, ні адміністрація закладу до відома не були поставлені. Коли прийшли батьки, їм сказали, що дитина вдарилася в процесі гри. Також вихователь зазначила, що синець під оком вона, увага, обробила господарським милом! Увечері гематома у дівчинки продовжувала рости. Батьки були змушені звернутися в дитячу лікарню на вулиці Космічній», – ідеться у повідомленні.

Повідомляється, що в результаті 25 січня дівчинку прооперували, і з ока маленької пацієнтки хірурги вилучили уламок олівця. Того ж дня про «НП» дізналася директорка дитсадка Ірина Фоменцова, і лише через кілька годин роздумів наважилася повідомити про те, що сталося, в Управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

При цьому виховательку від роботи не усували, і детального розслідування ніхто не проводив. «28 січня, в. о. керівника ДНЗ 372 у телефонній розмові повідомила,що якщо необхідно, то вона може звільнити вихователя за власним бажанням, остання готова написати заяву і піти «по-тихому». З боку департаменту гуманітарної політики поки ніяких дій!» – розповіли на сторінці «Освіта Придніпров’я».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему