28 Січня 2019
Новини

«Стріляв по людях»: на Донбасі цивільні застрелили з рушниці російського військового

«Стріляв по людях»: на Донбасі цивільні застрелили з рушниці російського військового

Стала відома причина, за що військовослужбовець РФ, який воював з українцями на Донбасі, розплатився життям.

Бойовики дедалі ближче до мирних жителів проводять свої навчання, і днями трапився небезпечний інцидент, пише «Сегодня».

На окупованих територіях Донбасу тутешні мешканці покарали окупанта. Був убитий російський військовий за те, що хаотично відкрив вогонь по мирних людях. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Російське командування вимагає від бойовиків постійних заходів з бойової підготовки. Тож ті проводять навчання неподалік населених пунктів або прямо на їх території через складні погодні умови. Тренування вояк т.зв. «Л/ДНР» викликають невдоволення серед місцевих жителів, адже це загрожує їхньому життю.

«Так, 23 січня невідомі застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив безладну стрілянину по місцевих жителях. У зв’язку із цим російським окупаційним командуванням передбачено протягом січня провести комплексне вивчення морально-психологічного стану підлеглого особового складу. Зокрема, з 28 січня в військах противника починають роботу спеціальні комісії під керівництвом заступників командувачів армійських корпусів із військово-політичної роботи», – повідомили в розвідці.

Читайте також: В окупованому Іловайську 4-річну дитину «сепарки» ґвалтував і бив коханець-бойовик, а та мовчки дивилася

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему