27 Січня 2019
Новини

На Запоріжжі наркомани відкрили стрілянину в лікарні, бо охоронець завадив їм «ширнутися»

На Запоріжжі наркомани відкрили стрілянину в лікарні, бо охоронець завадив їм «ширнутися»

Інцидент стався у місті Бердянську. Двоє наркоманів влаштували стрілянину в Бердянському ТМО. Постраждав охоронець установи: його госпіталізували із численними травмами, зокрема і вогнепальним пораненням голови.

Про це повідомляє локальне видання «Про Бердянськ.біз».

Інцидент стався напередодні, 26 січня, близько 16:00 в приймальному відділенні міської лікарні. За інформацією очевидців, двоє підозрілих чоловіків зайшли в громадський туалет і там надовго замкнулися.

– Утворилася черга, з туалету лунали крики з погрозами, люди викликали охоронця, – розповів  виданню анонімно один з очевидців.

Співробітник медустанови відчинив двері вбиральні і, як стверджують свідки події, буквально був розстріляний з пістолета.

На щастя, санітари і навіть пацієнти лікарні чинили опір нападникам: затримали злочинців і передали їх поліції. Також відомо, що був поранений один з тих, хто обеззброїв зловмисника, але від госпіталізації відмовився.

Директор Бердянського ТМО Дмитро Єгоров розповів, що потерпілому охоронцеві надано необхідну допомогу, стан його здоров’я задовільний.

Свідки злочину стверджують, що зловмисники усамітнилися в туалеті, щоби «ширнутися», а охоронець їм завадив. На місці події були виявлені шприци з не встановленою наразі речовиною.

Інформація про вказану подію з’явилася і на сайті Нацполіції. За повідомленням правоохоронців, зловмисник, який стріляв у лікарні Бердянська, виявився 40-річним громадянином Російської Федерації. Затриманому загрожує до семи років позбавлення волі.

«Поліцейські встановили, що на першому поверсі між двома відвідувачами і приватним охоронцем лікарні виник конфлікт. У результаті якого один із чоловіків дістав зброю і зробив два постріли в працівника медичної установи. Правопорушник намагався втекти. Однак громадяни і персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника і зателефонували в поліцію. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації 1978 року», – йдеться в повідомленні НПУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему