27 Січня 2019
Новини

На пожежній машині і з «хмарою» троянд: рятувальник в Івано-Франківську влаштував коханій неймовірне освідчення (фото)

На пожежній машині і з «хмарою» троянд: рятувальник в Івано-Франківську влаштував коханій неймовірне освідчення (фото)

Полум?’я почуттів: Мережу розчулило освідчення закоханого «надзвичайника» у центрі Івано-Франківська.

У неділю, 27 січня, франківці стали свідками оригінального та романтичного освідчення в коханні, пише видання «Репортер».

Та спершу містян, які безтурботно гуляли соткою (центральна вулиця Незалежності, яку місцеві називають «стометрівкою» чи «соткою». – Ред.), стурбувала пожежна машина з увімкненою сиреною.

пожежна машина
пожежна машина

Машина зупинилась біля ЦНАПу. Звідти у формі з величезним букетом білих троянд вийшов молодий чоловік. Навпроти входу в держустанову, затамувавши подих, завмерла винуватиця події – тендітна дівчина. Хлопець став на коліно та з палкою промовою попросив її руки та серця. Дівчина сказала: «Так».

сказала так
сказала так

освідчення
освідчення

Повідомляється, що закохана пара до того зустрічалася п’ять років. Але франківський рятувальник Юрій Калинчук лише 20 днів тому наважився запропонувати журналістці Ірині Головенко стати його дружиною. Задум вирішив утілити саме 27 січня – на її 25-й день народження.

освідчення
освідчення

Дівчину нібито по роботі заманили в центр міста. В певний момент на центральному екрані увімкнули відеоролик, над яким не один день працювали оператори.

Це була історія про те, як хлопець наважився на такий вчинок, як він просив благословення у батька дівчини та як купував каблучку. Закінчилось романтичне «кіно» зйомкою сьогоднішнього ранку. Терміновий виклик на пожежу та гучна сирена з відео перенеслися в центр Івано-Франківська…

Згодом у мережі з’явилося і відео такої радісної для цієї пари події.

(Головне фото – видання «Місто».)

Читайте також: В Австралії для гарного освідчення дівчина «позичила» свої руки сестрі (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему